CONSUMER ELECTRONICS SHOW (CES) 2020 LAS VEGAS

CES 2020 was de 53ste jaarlijkse editie van 's werelds grootste en belangrijkste consumententechnologiebeurs. Hydraloop werd tijdens de CES2020 bekroond als overall winnaar en won 4 prijzen, waaronder de overkoepelende prijs "CES BEST of the BEST". Toonaangevende tijdschriften zoals TIME Magazine en NEWSWEEK selecteerden Hydraloop ook in hun topfavoriete productlijsten.

 

"We zijn blij en zeer dankbaar dat de jury het potentieel van de decentrale water recycle producten van Hydraloop heeft erkend om het waterverbruik in huishoudens aanzienlijk te verminderen en één van de onvermijdelijke gevolgen van de klimaatverandering te verhelpen: watertekorten. Deze erkenning geeft ons een enorme stimulans en heeft onze zichtbaarheid over de hele wereld vergroot."

AWARDS:

CES BEST of the BEST

CES Best of Innovation for Sustainability, Eco-design & Smart Energy

CES Best Start Up

CES Best Sustainable Product

BestofCES.2020-Winner.png
Screenshot 2020-01-15 at 18.19.12.png

CES "BEST of the BEST" Juryrapport

"Dit brengt ons bij de "Beste van het Beste", en de Hydraloop wint weer! Dit is het eerste jaar dat we duurzaamheidsproducten beoordelen en het voelt goed om te zien dat de winnaar van die categorie doorgaat met het winnen van "Best in Show". De 15 categoriewinnaars zijn divers en zijn allemaal op zichzelf al winnaars, maar Hydraloop heeft de keuze van ons team met een aanzienlijke marge gewonnen. Waarom? Nou, zoals vermeld in de twee andere overwinningen, heeft de Hydraloop het potentieel om het huishoudelijk waterverbruik aanzienlijk te verminderen en één van de onvermijdelijke gevolgen van de klimaatverandering te verminderen: watertekorten."