Word partner      Contactinfo      Bestellen     

CONTACT

Neem contact met ons op indien u meer inlichtingen wilt of vragen heeft. U kunt contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of door een formulier in te vullen.

 
Water campus .tiff

Hydraloop Systems B.V.

Hoofdkantoor

 

Wetsus Building, WaterCampus

Oostergoweg 9 

8911 MA Leeuwarden

Nederland

+31 88 100 3500

info@hydraloop.com

USA office.png

Hydraloop Inc.

 

Global Water Center, Suite 210

247 W. Freshwater Way

Milwaukee, WI 53204

USA

 

 +1 414 89 500 21

info@hydraloop.com

Untitled design (4).png

Hydraloop Middle East

 

19 Floor, Room 1904, Faya Business Park Bldg. Al Buhaira Corniche, Near Al Majaz Premiere Hotel, Opp. Al Majaz 2, Sharjah

United Arab Emirates

 

+971 656 608 02

info@hydraloop.com

Productiepartner:

 

Shared Smart Factory

Technologies Added

Kapitein Grantstraat 9 

7821 AP Emmen

Nederland

techn. added.png

de hydraloop bestellen

Hydraloop Systems kan wereldwijd leveren, met uitzondering van Australië en Nieuw-Zeeland Door de verhoogde vraag naar Hydraloopproducten, op onze lokale markt en in het buitenland, zijn onze leveringstijden langer geworden. 

 

Daarom bieden wij u de mogelijkheid een Hydraloop-unit te bestellen, gratis en zonder verplichting. Met deze bestelling reserveert u een productieslot en een leveringsdatum, zodat u uw project kunt beginnen plannen en uw gebouw Recycle Ready kunt maken. U kunt uw bestelling steeds wijzigen of annuleren. Drie maanden voor de gewenste leveringsdatum vragen wij u een voorschot te betalen, ter bevestiging van bestelling.

 

De prijs van een Hydraloop start bij € 3.657,50 btw niet inbegrepen. Deze prijs omvat niet het voorbereidende werk, het transport vanuit de fabriek en de installatie.

 

In de Verenigde Staten start de prijs bij USD 4,389.00 btw niet inbegrepen. Deze prijs omvat niet het voorbereidende werk, het transport binnen de Verenigde Staten en de installatie. 

 

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op over de gewenste specificaties van uw Hydraloop-oplossing.

NL ENJOY SHOWER.... copy.png
Vrouw doucht.jpg