Over Hydraloop      Nieuws      Contact      Onderscheidingen      Pers      Beurzen/evenenementen      Vind een dealer

over

HYDRALOOP

Het hoofdkantoor van Hydraloop is in het Wetsusgebouw op de WaterCampus in Leeuwarden, Nederland. De WaterCampus is de plek in Nederland waar de watertechnologiesector bijeen komt en Leeuwarden is door de Verenigde Naties benoemd tot "United Nations Innovating City". (www.watercampus.nl)

Ons kantoor in de VS is bij de Water Council in het Global Water Center in Milwaukee.

 

Meer dan 10 jaar geleden besloten we dat het mogelijk moest zijn om een compact waterrecyclingsysteem voor thuisgebruik te creëren om het waterverbruik drastisch te verlagen zonder daarbij aan wooncomfort in te boeten. Een systeem dat betaalbaar en eenvoudig te gebruiken is, weinig onderhoud nodig heeft en er stijlvol uitziet. We hebben die jaren besteed aan onderzoek, ontwikkeling, ontwerpen, bouwen en aan uitgebreide veldtesten op locatie. 

 

In november 2017 kwam ons initiële next generation slimme waterbesparende product op de markt in Nederland. Via ons uitbreidende partnernetwerk werden er veel systemen geïnstalleerd in verschillende landen wereldwijd en in januari 2020 startten we met onze wereldwijde productlancering in Las Vegas op de Consumer Electronics Show, waar we vele prijzen wonnen voor ‘Best of Innovation’ in de categorie ‘Duurzaamheid, Eco-ontwerp en Slimme Energie’ en 'Best of the Best'.

We gingen uit van het basisidee om water van de badkamer en wasmachine te hergebruiken, maar ontdekten al snel dat het een uitdaging was om dit eenvoudige idee om te zetten in een betrouwbaar en betaalbaar product. We hebben veel behandelingsmethoden met verschillende technologieën, filters en membranen geprobeerd en getest en ontdekten dat het gebruik van filters niet de juiste aanpak was. Filters en membranen raken altijd verstopt en hebben regelmatig onderhoud nodig en we besloten dat dit niet de juiste weg was voor een consumentenproduct. We bedachten een nieuwe aanpak en ontwierpen vanaf nul een compleet innovatieve methode om vuil, zeep en andere deeltjes uit water te verwijderen door 6 technologieën voor waterbehandeling op unieke wijze met elkaar te combineren. We bereikten onze doelen om met onze zelfreinigende, slimme, met internet verbonden Hydraloop unit voor thuisgebruik, schoon, helder, gecertificeerd en veilig gerecycled water aan te bieden.

HYDRALOOP NIEUWS

  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
 
 

neem CONTACT 

MET ONS OP

Neem a.u.b. contact met ons op voor meer informatie of vragen. Contact opnemen is mogelijk via telefoon, e-mail of door het formulier in te vullen.

Hydraloop Systems B.V.

Hoofdkantoor

 

WaterCampus

Oostergoweg 9 

8911 MA Leeuwarden

Nederland

+31 88 100 3500

info@hydraloop.com

Kantoor VS

 

Global Water Center 247 W.

Freshwater Way Suite 201

Milwaukee, WI 53202 Verenigde Staten

 

 +1 414 89 500 21

info@hydraloop.com

Productiepartner:

 

Shared Smart Factory:

Technologies Added

Kapitein Grantstraat 9 

7821 AP Emmen

Nederland

info@hydraloop.com

 

Hier vindt u onze partners:

covid 19 UPDATE.png

Hydraloop is member van:

Hydraloop Systems B.V.

Wetsusgebouw, WaterCampus

Oostergoweg 9, 8911 MA Leeuwarden, Holland

+31 (0)88 100 3500

USA: Global Water Center, 247 W.

Freshwater Way,  Suite 210

Milwaukee, WI 53202

 

 +1 414 89 500 21

© 2021 by Hydraloop. Proudly created by Freelance Solutions

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • Facebook Social Icon