Hydraloop op Netflix

Water recycling systeem en CES Best of the Best winnaar Hydraloop in water documentaire Brave Blue World


Brave Blue World, verteld door Liam Neeson en met de acteurs Matt Damon en Jaden Smith, is vanaf vandaag te bekijken op Netflix, voor een publiek van 193 miljoen abonnees wereldwijd, en beschikbaar in 29 talen.

"Het is een geweldige film. We moeten hem allemaal zien", zegt Liam Neeson. "Elke school moet hem zien. Elk kind heeft gehoord van de klimaatverandering. De film sluit daar helemaal bij aan. Hij maakt water tastbaar - iets wat zo velen van ons voor lief nemen."


Gemakkelijk je eigen water recyclen

Hydraloop is ongelooflijk trots op de deelname aan deze baanbrekende documentaire", zegt Sabine Stuiver, CMO en medeoprichter van het bekroonde waterrecyclingsysteem. "Onze missie is om mensen en organisaties in staat te stellen om water en energie te besparen. Ieder huis en gebouw kan gemakkelijk zijn eigen water recyclen. Het delen van die boodschap op Netflix zal heel veel mensen helpen om hun water te gaan hergebruiken en bij te dragen aan verandering."


Nieuwe techniek en innovatie

Gefilmd op vijf continenten, schetst Brave Blue World een optimistisch beeld hoe de mensheid nieuwe technologieën en innovaties toepast om duurzamer en slimmer met water om te gaan. De documentairemakers reisden de wereld over om pioniers en vernieuwers te ontmoeten die de wereldwijde uitdagingen op het gebied van water en sanitaire voorzieningen aanpakken.

De documentaire Brave Blue World is geproduceerd door de Stichting Brave Blue World, in samenwerking met haar productiepartners The Water Environment Federation (WEF), SUEZ Water Technologies & Solutions, DuPont Water Solutions, Xylem, L'Oreal, Aqualia en de Nederlandse Water Alliance. De film is vanaf 21 oktober 2020 te zien op Netflix.


#braveblue #hydraloop #water #recyclewater #bespaarwater #waterrecycling