Vacature: Manufacturing engineer

Hydraloop ontwikkelt, produceert en verkoopt geavanceerde water recycling systemen. Na het winnen van talloze internationale prijzen en onderscheidingen is ons jonge, snelgroeiende bedrijf wereldwijd aan het doorbreken. Als scale-up zoeken we naar snellere en betere manier om onze assemblagelijn in te richten. Hiervoor zoeken we een procesmatig ingestelde, technische collega die goed kan communiceren en samenwerken.


Waar bestaat het werk uit?

De module- en eindassemblage wordt uitgevoerd door Technologies Added, onze vaste partner en contract manufacturer in Emmen. Samen met de projectleider verbeter je de maakbaarheid door de assemblagelijnen te ontwikkelen en te verbeteren.


In de komende periode willen we de schaalbaarheid en de kwaliteit vergroten door een meer geavanceerde opzet van de assemblagelijn. In 2023 willen we, naast Emmen lijnen in USA en UAE implementeren. Verdere locaties zijn nader te bepalen. Optimale schaalbaarheid en vermindering de carbon footprint voor verscheping te kunnen minimaliseren zijn kritisch.


Door middel van continuous improvement blijven we doorgaand verbeteringen doorvoeren die het ontwerp, de kwaliteit en het prijsniveau verbeteren. Parallel werken we aan nieuwe producten, jouw input is nodig om de ervaringen uit de assemblage mee te nemen in het ontwerp.


Je bent 3 dagen per week aanwezig in Emmen en komt ca. 1x per maand naar ons hoofdkantoor in Leeuwarden.


Wat breng je in?

  • Een zelfstandige, pro-actieve, hands-on werkaanpak

  • HBO werk- en denkniveau

  • Technisch gevoel en inzicht, goede ideeën

  • Overzicht en projectmanagement skills

  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

  • Bereidheid om te reizen


Samenwerking

In deze rol werk je nauw samen met de collega’s van R&D en Supply Chain Management. Je bent in staat om in het buitenland met lokale partners de assemblagelijnen op te zetten en monteurs te trainen. Je rapporteert aan de COO.


Waarom Hydraloop?

Na jarenlang achter de schermen te hebben gewerkt aan de doorontwikkeling van haar gepatenteerde technologie staat Hydraloop nu volop in de belangstelling. Met onze missie willen wij serieus bijdragen aan een van de grootste uitdagingen van de mensheid: het drastisch verminderen van het gebruik van drinkwater. Hoe groots onze missie ook is, onze medewerkers zijn nuchter en staan met twee voeten op de grond. We zijn een compact, snelgroeiend team dat nauw samenwerkt om onze organisatie en dienstverlening professioneel op te zetten.


Hydraloop is een bruisende omgeving en volop in ontwikkeling. Wij bieden veel ruimte voor inbreng van álle collega’s.

Hoe verder?

Kijk voor meer informatie op www.hydraloop.com. Als deze baan je aanspreekt, vragen we je om een cv met motivatie te sturen aan patricia.klomp@hydraloop.com. Telefonisch contact kan ook, bel dan met Frank Verschoor op 06-5140 0434


Als je jezelf geschikt vindt maar niet precies aan onze vraag voldoet, reageer dan toch! Onze ‘eisen’ zijn niet in beton gegoten: we kijken vooral of jouw achtergrond bij onze toekomst past.