Vacature: Mechanical (Project) Engineer

Hydraloop Systems zoekt een technisch gedreven collega die ons helpt om onze producten verder te optimaliseren aangaande kwaliteit, kostprijs en functionaliteit. Hierbij denken we aan iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging na een eerste werkervaring, of een net afgestudeerde met bovengemiddelde resultaten en motivatie.


Hydraloop ontwikkelt, produceert en verkoopt geavanceerde water recycling systemen. Na het winnen van talloze internationale prijzen en onderscheidingen is ons jonge, snelgroeiende bedrijf wereldwijd aan het doorbreken. We werken aan de opbouw van een partnernetwerk dat Hydraloop systemen verkoopt, installeert en ondersteunt aan zowel particulieren als zakelijke afnemers.


Waar bestaat het werk uit?

De Mechanical (Project) Engineer die we zoeken pakt de volgende taken op:

 • Aanpassen van tekeningen en ontwerpen d.m.v. CAD

 • Ontwikkelen van productverbeteringen en in teamverband meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe producten.

 • Overleg en overdracht van ontwerpen met onze productiepartners en toeleveranciers.

Je werkt regelmatig op locatie bij onze productiepartner in Emmen en je komt ook regelmatig op ons hoofdkantoor in Leeuwarden. In overleg kun je natuurlijk ook vanuit huis werken.


Wat breng je in?

 • Een zelfstandige, pro-actieve, hands-on werkaanpak.

 • Technisch gevoel en inzicht, goede ideeën.

 • Een technische opleiding op minimaal MBO-niveau (bij voorkeur richting werktuigbouwkunde) of aantoonbare ervaring.

 • Kennis van 3D CAD-software. (Inventor is een pré)

 • Goed kunnen communiceren in het Nederlands en redelijk tot goed in het Engels.

Wat bieden we je?

 • Prachtige kans om de wereld te helpen verbeteren.

 • Fulltimebaan met veel ruimte voor eigen inbreng in een bedrijf met groeiperspectief

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden afgestemd op je achtergrond en ervaring

Waarom Hydraloop?

Na jarenlang achter de schermen te hebben gewerkt aan de doorontwikkeling van haar gepatenteerde technologie staat Hydraloop nu volop in de belangstelling. Met onze missie willen wij serieus bijdragen aan een van de grootste uitdagingen van de mensheid: het drastisch verminderen van het gebruik van drinkwater. Hoe groots onze missie ook is, onze medewerkers zijn nuchter en staan met twee voeten op de grond. We zijn een compact, snelgroeiend team dat nauw samenwerkt om onze organisatie en dienstverlening professioneel op te zetten.


Hydraloop is een bruisende omgeving en volop in ontwikkeling. Wij bieden veel ruimte voor inbreng van álle collega’s.


Hoe verder?

Kijk voor meer informatie op www.hydraloop.com. Als deze baan je aanspreekt, vragen we je om een cv met motivatie te sturen aan patricia.klomp@hydraloop.com. Telefonisch contact kan ook, bel dan met Peter Willering op 06-51329138


Als je jezelf geschikt vindt maar niet precies aan onze vraag voldoet, reageer dan toch! Onze ‘eisen’ zijn niet in beton gegoten: we kijken vooral of jouw achtergrond bij onze toekomst past.