HYDRALOOP 

VEELGESTELDE VRAGEN

 

HYDRALOOP WATER

Is Hydraloopwater veilig?


Ja. Hydraloopwater is zuiver, helder en gedesinfecteerd Onze behandelingstechnologie is NSF-350-gecertificeerd en voldoet aan de strengste internationale normen. Hydraloopwater mag niet gebruikt worden als drinkwater, om mee te koen of voor uw persoonlijke hygiëne
Wat is grijswater?


Grijswater is licht is licht verontreinigd afvalwater van bad, douche, wasmachine, wasbakken en airconditioning. Daarin zijn niet het afvalwater uit de keuken of de toiletten (en bevat geen rioolwater of zwartwater). TOELICHTING: water uit wasbakken mag alleen worden gebruikt in cascade-opstellingen maar mag niet afkomstig zijn van de keuken.
Wat is Hydraloopwater?


Hydraloopwater is behandeld, herbruikbaar water Het is zuiver, helder, veilig en gedesinfecteerd, klaar voor hergebruik.
Waarvoor kan ik het behandelde grijswater van Hydraloop gebruiken?


Het slimme recyclingsysteem van Hydraloop behandelt grijswater tot een standaard die zo hoog is dat het veilig en geschikt is om toiletten door te spoelen, de tuin te besproeien, voor gebruik in de wasmachine en om het zwembad bij te vullen.
Is Hydraloopwater drinkbaar?


Het Hydraloopsysteem is niet bedoeld voor de productie van drinkbaar water
Hoe behandelt Hydraloop grijswater?


Hydraloop maakt gebruik van een unieke geoctrooieerde zuiverings- en desinfectietechnologie Gewone systemen gebruiken filters of membranen om het water te behandelen, met verstoppingen en een behoefte aan regelmatig onderhoud als gevolg. Deze geoctrooieerde technologie is het hart van de Hydraloop en verwijdert vuil, zeep en andere verontreinigingen uit water uit uw bad, douche en wasmachine, zonder gebruik te maken van filters of chemische producten. De Hydraloop is om de paar weken automatisch zelfreinigend zonder dat u moet ingrijpen. Mede hierdoor is de behoefte aan onderhoud beperkt.

Water uit de douche, het bad en de wasmachine wordt in de Hydraloop verzameld. Ons zuiveringssysteem combineert 5 technologieën om vuil, zeep en andere verontreinigingen uit water te verwijderen: bezinking, flotatie, Dissolved Air Flotation (DAF), schuimopdeling en een aërobe bioreactor. De 6de technologie, de laatste stap in de behandeling, is desinfectie met UV-licht.

De waterkwaliteit die Hydraloop biedt is gecertificeerd en het water is zuiver, helder en veilig en voldoet aan de strengste internationale normen.
Waarvoor kan ik Hydraloopwater gebruiken?


Hydraloopwater kan worden gebruikt voor het doorspoelen van het toilet, de wasmachine, de tuinbesproeiing en het bijvullen van het zwembad.
Kan ik Hydraloopwater gebruiken voor de douche, in het bad of in het bidet?


Nee, er bestaan normen die vastleggen waarvoor gerecycled water kan worden gebruikt. Deze normen kunnen per land verschillen. Meestal is het niet toelaten te douchen of een bad te nemen met gerecycled water (hoewel het veilig zou zijn).
Kan ik Hydraloopwater gebruiken in de keuken?


Nee, Hydraloopwater is geen drinkbaar water. Daarom mag u het niet gebruiken om voedsel of drankjes te bereiden, of om er de vaat meet te doen.
Kan ik Hydraloopwater gebruiken in mijn groentetuin?


Ja, u kunt Hydraloopwater gebruiken om gewassen te telen.
Kan Hydraloop drinkwaterkwaliteit leveren?


Nee, dat beschouwen we niet als onze kerntaak. Er bestaan ondernemingen die producten op de markt brengen die het water ook in drinkwater omzetten. Wij hebben ervoor gekozen dat niet te doen omdat u slechts een paar liter water drinkt.
Kan ik een Hydraloop combineren met een vetvanger of een vetafscheider om water uit de keuken te recyclen?


Nee, dat laten we niet toe. De Hydraloop is niet ontworpen of uitgerust om water uit de keuken te recyclen.

1. Water uit de keuken en de vaatwasser vormt maar een klein gedeelte, in vergelijking met het water uit de douche en het bad. Het water dat u spaart weegt niet op tegen de investering om een vetvanger of een vetafscheider te installeren.

2. Zelfs na door een vetvanger of vetafscheider te zijn gegaan, is keukenwater nog steeds te vuil voor waterbehandeling in een Hydraloop-systeem.
Kan ik een Hydraloop combineren met een regenwatertank?


Dat kunt u. Wij hebben klanten die deze combinatie gebruiken en hun leidingwaterverbruik verminderden van 150 liter naar 15 liter, per dag per persoon.

Er zij twee manieren om de Hydraloop aan te sluiten op regenwater:

1. Als een reservebron voor het Hydraloopsysteem (in de plaats van leidingwater)

2. Om overtollig gerecycled water over te zetten naar de regenwatertank
Kan ik regenwater opvangen en laten behandelen in de Hydraloop?


Nee, de grootte van de tank van elke Hydraloop-unit is ontworpen voor de dagelijkse toevoer van douchewater. Regenwater komt neer in grote volumes en de opslagcapaciteit van de Hydralooptanks is niet berekend op deze volumes.
Kan een Hydraloop een regenwatertank vervangen en er de afmetingen en de kostprijs van verminderen?


Wanneer u een Hydraloop installeert, zou u uw regenwatertank alleen kunnen gebruiken voor besproeiing, want u gebruikt gerecycled Hydraloopwater om het toilet door te spoelen en voor de wasmachine. Met de H300 kunt u bijvoorbeeld 75.000 liter water per jaar recyclen, met de H600 150.000 liter.

Wanneer u meer water recyclet dan u in huis gebruikt, kan de Hydraloop het overtollige water overpompen naar uw regenton. Zo kunt u Hydraloopwater gebruiken voor de besproeiing van de tuin en het gebruik van gerecycled water optimaliseren. U kunt ook regenwater blijven opvangen in een tank voor de besproeiing van de tuin.

Wij zijn van mening dat regenwater moet bijdragen tot de waterkringloop en niet in de riolering mag verdwijnen. Zowel binnen als buiten Hydraloopwater gebruiken en alleen buiten regenwater gebruiken is de duurzaamste manier om water te hergebruiken.
Kan de Hydraloop werken met water dit veel kalk bevat?


Ja. Indien uw leidingwater veel kalk bevat, adviseren wij u om uw Hydraloop om de zes maanden te ontkalken met 500 cl citroenzuur. De app zal u aangeven hoe u uw Hydraloop-unit kunt ontkalken.

 

SYSTEEM

Wat gebeurt er wanneer er te veel water in het systeem komt?


De tanks lopen automatisch over in het riool.
Hoe werkt de Hydraloop waterzuivering?


Hydraloop maakt gebruik van een unieke combinatie van duurzame waterbehandelingstechnologieën die zorgen voor de beste waterkwaliteit, zonder regelmatig onderhoud of schade aan het milieu.

De geoctrooieerde technologie van Hydraloop is gebruikers- en onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Het zuiveringsproces verwijdert haren, vuil, zeep en andere verontreinigingen uit grijswater zonder gebruik te maken van filters, membranen of chemische producten, waardoor het ook niet nodig is om filters te reinigen en te vervangen. Dit verlaagt de operationele kosten aanzienlijk.

De waterbehandeling van Hydraloop combineert zes technologieën: bezinking, flotatie, Dissolved Air Flotation (DAF), schuimopdeling, een aërobe bioreactor en desinfectie van het gereinigde water met krachtig UV-licht.
Hoelang duurt de behandeling van het water?


De behandeling duurt ongeveer 5 uur.
Maakt de Hydraloop lawaai?


In de standby-modus en tijdens de waterbehandeling brengt de Hydraloop-unit een geluid voort van ongeveer 44 dB. Dit is vergelijkbaar met een stille vaatwasser. Dit geluid ontstaat door het procedé van de dissolved air floatation (bubbels) in het toestel. Een ander geluid kan worden waargenomen wanneer de waterpomp actief is, hoewel dit slechts kort duurt en het om een stille pomp gaat.
Wat gebeurt er wanneer al het Hydraloopwater is opgebruikt?


Wanneer al het water dat door de Hydraloop is behandeld opgebruikt is, schakelt het systeem automatisch over op gewoon leidingwater. Zodra er weer Hydraloopwater beschikbaar is, begint het systeem opnieuw gerecycled water te leveren.
Wat gebeurt er wanneer ik een paar dagen weg ben?


Wanneer er gedurende 72 uur geen water in of uit de Hydraloop gaat, schakelt het Hydraloopsysteem automatisch over op 'vakantiemodus'. Wanneer u opnieuw start met water te verbruiken, wordt het systeem automatisch weer actief.
Wat gebeurt er wanneer ik langer wegga?


Wanneer u meer dan 3 weken afwezig bent, verwijdert de Hydraloop automatisch alle water uit de tanks. Het systeem wacht tot u terugkeert van vakantie en wordt automatisch weer actief. Schakel de Hydraloop-unit niet uit! Het stroomverbruik is verwaarloosbaar.
Welke garantie heb ik op een Hydraloop-unit?


Op statische componenten (tanks) zit een garantie van vijf jaar, alle beweegbare elementen (kleppen, enz.) krijgen één jaar garantie.

Wij bieden Hydraloop Care aan als optie om de garantie op alle componenten te verlengen tot 5 jaar of langer. Hydraloop Care-garantie kan worden uitgebreid tot 20 jaar. Wij bezorgen u op uw verzoek graag meer details.
Wat is de levensduur van een Hydraloop-unit?


De levensduur van een Hydraloop-unit bedraagt minstens 20 jaar.
Is de Hydraloop gecertificeerd?


Ja, de Hydraloop is gecertificeerd door NSF/ANSI volgens de NSF-350-norm, door PIA (Duitsland) en KIWA.
Hoe groot is de inhoud van de tank van de Hydraloop H300?


Elke Hydraloop-unit heeft twee tanks. De bovenste tank, waar het zuiveringsproces plaatsvindt, heeft een capaciteit van 180 liter. De bovenste tank, waar het zuiveringsproces plaatsvindt, heeft een capaciteit van 120 liter. De Hydraloop H300 kan 3 maal een capaciteit van 180 liter per dag behandelen tot een totaal van 540 liter.
Hoe groot is de inhoud van de tank van de Hydraloop H600?


Elke Hydraloop-unit heeft drie tanks. De bovenste twee tanks, waar het zuiveringsproces plaatsvindt, heeft een capaciteit van 360 liter. De bovenste tank, waarin het gedesinfecteerde water wordt opgeslagen, heeft een capaciteit van 240 liter. De Hydraloop H600 kan 3 maal een capaciteit van 360 liter per dag behandelen tot een totaal van 1080 liter.
Wat is het verschil tussen de H300, de H600 en de Hydraloop Cascade?


Kort gezegd: de H300 heeft de ideale zuiveringscapaciteit voor een gezin van 4 tot 5 personen (waar in Europa iemand gemiddeld 45 liter water gebruikt om te douchen).

De H600 heeft de ideale zuiveringscapaciteit voor kleinere ondernemingen en grotere gezinnen (en voor gezinnen in landen waar iemand gemiddeld 90 liter water gebruikt om te douchen).

De Cascade is schaalbaar en wordt 'op maat' gemaakt en kan dus projecten van eender welke omvang aan.

Zie voor meer details de Productinformatiebladen van de H300, H600 en de Cascade.
Welke extra's biedt Hydraloop aan?


- Optie voor het recyclen van wasmachinewater (recycling van 50% van het water)

- Een derde aansluiting voor tuinbesproeiing en/of het bijvullen van het zwembad
Wat zijn de afmetingen, het gewicht en het elektriciteitsverbruik?


Zie het Productinformatieblad van de H300, H600. Een cascade is een aaneenschakeling van meerdere Hydraloop-units.

Afmetingen van de H300: B 34 cm x D 80 cm x H 185 cm

Afmetingen van de H600: B 68 cm x D 80 cm x H 185 cm

Elektriciteit: + 175 KWh/jaar (H300), + 350 KWh/jaar (H600)
Waarom is de bovenste tank groter dan het onderste?


De bovenste tanks worden gebruikt voor de waterbehandeling.

De onderste tank bevat behandeld water.

 

INSTALLATIE

Как сделать заказ?


Здесь будет удачно смотреться текст о вашей компании и услугах. Используйте эту возможность, чтобы выгодно представить себя и свою компанию клиентам.
Оплата и доставка


Здесь будет удачно смотреться текст о вашей компании и услугах. Используйте эту возможность, чтобы выгодно представить себя и свою компанию клиентам.
Безопасные способы заказа и оплаты


Здесь будет удачно смотреться текст о вашей компании и услугах. Используйте эту возможность, чтобы выгодно представить себя и свою компанию клиентам.
Возврат товара и денег


Здесь будет удачно смотреться текст о вашей компании и услугах. Используйте эту возможность, чтобы выгодно представить себя и свою компанию клиентам.

 

ONDERHOUD

Is Hydraloopwater veilig?


Ja. Hydraloopwater is zuiver, helder en gedesinfecteerd Onze behandelingstechnologie is NSF-350-gecertificeerd en voldoet aan de strengste internationale normen. Hydraloopwater mag niet gebruikt worden als drinkwater, om mee te koen of voor uw persoonlijke hygiëne
Wat is grijswater?


Grijswater is licht is licht verontreinigd afvalwater van bad, douche, wasmachine, wasbakken en airconditioning. Daarin zijn niet het afvalwater uit de keuken of de toiletten (en bevat geen rioolwater of zwartwater). TOELICHTING: water uit wasbakken mag alleen worden gebruikt in cascade-opstellingen maar mag niet afkomstig zijn van de keuken.
Wat is Hydraloopwater?


Hydraloopwater is behandeld, herbruikbaar water Het is zuiver, helder, veilig en gedesinfecteerd, klaar voor hergebruik.
Waarvoor kan ik het behandelde grijswater van Hydraloop gebruiken?


Het slimme recyclingsysteem van Hydraloop behandelt grijswater tot een standaard die zo hoog is dat het veilig en geschikt is om toiletten door te spoelen, de tuin te besproeien, voor gebruik in de wasmachine en om het zwembad bij te vullen.
Is Hydraloopwater drinkbaar?


Het Hydraloopsysteem is niet bedoeld voor de productie van drinkbaar water
Hoe behandelt Hydraloop grijswater?


Hydraloop maakt gebruik van een unieke geoctrooieerde zuiverings- en desinfectietechnologie Gewone systemen gebruiken filters of membranen om het water te behandelen, met verstoppingen en een behoefte aan regelmatig onderhoud als gevolg. Deze geoctrooieerde technologie is het hart van de Hydraloop en verwijdert vuil, zeep en andere verontreinigingen uit water uit uw bad, douche en wasmachine, zonder gebruik te maken van filters of chemische producten. De Hydraloop is om de paar weken automatisch zelfreinigend zonder dat u moet ingrijpen. Mede hierdoor is de behoefte aan onderhoud beperkt.

Water uit de douche, het bad en de wasmachine wordt in de Hydraloop verzameld. Ons zuiveringssysteem combineert 5 technologieën om vuil, zeep en andere verontreinigingen uit water te verwijderen: bezinking, flotatie, Dissolved Air Flotation (DAF), schuimopdeling en een aërobe bioreactor. De 6de technologie, de laatste stap in de behandeling, is desinfectie met UV-licht.

De waterkwaliteit die Hydraloop biedt is gecertificeerd en het water is zuiver, helder en veilig en voldoet aan de strengste internationale normen.
Waarvoor kan ik Hydraloopwater gebruiken?


Hydraloopwater kan worden gebruikt voor het doorspoelen van het toilet, de wasmachine, de tuinbesproeiing en het bijvullen van het zwembad.
Kan ik Hydraloopwater gebruiken voor de douche, in het bad of in het bidet?


Nee, er bestaan normen die vastleggen waarvoor gerecycled water kan worden gebruikt. Deze normen kunnen per land verschillen. Meestal is het niet toelaten te douchen of een bad te nemen met gerecycled water (hoewel het veilig zou zijn).
Kan ik Hydraloopwater gebruiken in de keuken?


Nee, Hydraloopwater is geen drinkbaar water. Daarom mag u het niet gebruiken om voedsel of drankjes te bereiden, of om er de vaat meet te doen.
Kan ik Hydraloopwater gebruiken in mijn groentetuin?


Ja, u kunt Hydraloopwater gebruiken om gewassen te telen.
Kan Hydraloop drinkwaterkwaliteit leveren?


Nee, dat beschouwen we niet als onze kerntaak. Er bestaan ondernemingen die producten op de markt brengen die het water ook in drinkwater omzetten. Wij hebben ervoor gekozen dat niet te doen omdat u slechts een paar liter water drinkt.
Kan ik een Hydraloop combineren met een vetvanger of een vetafscheider om water uit de keuken te recyclen?


Nee, dat laten we niet toe. De Hydraloop is niet ontworpen of uitgerust om water uit de keuken te recyclen.

1. Water uit de keuken en de vaatwasser vormt maar een klein gedeelte, in vergelijking met het water uit de douche en het bad. Het water dat u spaart weegt niet op tegen de investering om een vetvanger of een vetafscheider te installeren.

2. Zelfs na door een vetvanger of vetafscheider te zijn gegaan, is keukenwater nog steeds te vuil voor waterbehandeling in een Hydraloop-systeem.
Kan ik een Hydraloop combineren met een regenwatertank?


Dat kunt u. Wij hebben klanten die deze combinatie gebruiken en hun leidingwaterverbruik verminderden van 150 liter naar 15 liter, per dag per persoon.

Er zij twee manieren om de Hydraloop aan te sluiten op regenwater:

1. Als een reservebron voor het Hydraloopsysteem (in de plaats van leidingwater)

2. Om overtollig gerecycled water over te zetten naar de regenwatertank
Kan ik regenwater opvangen en laten behandelen in de Hydraloop?


Nee, de grootte van de tank van elke Hydraloop-unit is ontworpen voor de dagelijkse toevoer van douchewater. Regenwater komt neer in grote volumes en de opslagcapaciteit van de Hydralooptanks is niet berekend op deze volumes.
Kan een Hydraloop een regenwatertank vervangen en er de afmetingen en de kostprijs van verminderen?


Wanneer u een Hydraloop installeert, zou u uw regenwatertank alleen kunnen gebruiken voor besproeiing, want u gebruikt gerecycled Hydraloopwater om het toilet door te spoelen en voor de wasmachine. Met de H300 kunt u bijvoorbeeld 75.000 liter water per jaar recyclen, met de H600 150.000 liter.

Wanneer u meer water recyclet dan u in huis gebruikt, kan de Hydraloop het overtollige water overpompen naar uw regenton. Zo kunt u Hydraloopwater gebruiken voor de besproeiing van de tuin en het gebruik van gerecycled water optimaliseren. U kunt ook regenwater blijven opvangen in een tank voor de besproeiing van de tuin.

Wij zijn van mening dat regenwater moet bijdragen tot de waterkringloop en niet in de riolering mag verdwijnen. Zowel binnen als buiten Hydraloopwater gebruiken en alleen buiten regenwater gebruiken is de duurzaamste manier om water te hergebruiken.
Kan de Hydraloop werken met water dit veel kalk bevat?


Ja. Indien uw leidingwater veel kalk bevat, adviseren wij u om uw Hydraloop om de zes maanden te ontkalken met 500 cl citroenzuur. De app zal u aangeven hoe u uw Hydraloop-unit kunt ontkalken.

 

SMARTPHONE APP

Wat gebeurt er wanneer er te veel water in het systeem komt?


De tanks lopen automatisch over in het riool.
Hoe werkt de Hydraloop waterzuivering?


Hydraloop maakt gebruik van een unieke combinatie van duurzame waterbehandelingstechnologieën die zorgen voor de beste waterkwaliteit, zonder regelmatig onderhoud of schade aan het milieu.

De geoctrooieerde technologie van Hydraloop is gebruikers- en onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Het zuiveringsproces verwijdert haren, vuil, zeep en andere verontreinigingen uit grijswater zonder gebruik te maken van filters, membranen of chemische producten, waardoor het ook niet nodig is om filters te reinigen en te vervangen. Dit verlaagt de operationele kosten aanzienlijk.

De waterbehandeling van Hydraloop combineert zes technologieën: bezinking, flotatie, Dissolved Air Flotation (DAF), schuimopdeling, een aërobe bioreactor en desinfectie van het gereinigde water met krachtig UV-licht.
Hoelang duurt de behandeling van het water?


De behandeling duurt ongeveer 5 uur.
Maakt de Hydraloop lawaai?


In de standby-modus en tijdens de waterbehandeling brengt de Hydraloop-unit een geluid voort van ongeveer 44 dB. Dit is vergelijkbaar met een stille vaatwasser. Dit geluid ontstaat door het procedé van de dissolved air floatation (bubbels) in het toestel. Een ander geluid kan worden waargenomen wanneer de waterpomp actief is, hoewel dit slechts kort duurt en het om een stille pomp gaat.
Wat gebeurt er wanneer al het Hydraloopwater is opgebruikt?


Wanneer al het water dat door de Hydraloop is behandeld opgebruikt is, schakelt het systeem automatisch over op gewoon leidingwater. Zodra er weer Hydraloopwater beschikbaar is, begint het systeem opnieuw gerecycled water te leveren.
Wat gebeurt er wanneer ik een paar dagen weg ben?


Wanneer er gedurende 72 uur geen water in of uit de Hydraloop gaat, schakelt het Hydraloopsysteem automatisch over op 'vakantiemodus'. Wanneer u opnieuw start met water te verbruiken, wordt het systeem automatisch weer actief.
Wat gebeurt er wanneer ik langer wegga?


Wanneer u meer dan 3 weken afwezig bent, verwijdert de Hydraloop automatisch alle water uit de tanks. Het systeem wacht tot u terugkeert van vakantie en wordt automatisch weer actief. Schakel de Hydraloop-unit niet uit! Het stroomverbruik is verwaarloosbaar.
Welke garantie heb ik op een Hydraloop-unit?


Op statische componenten (tanks) zit een garantie van vijf jaar, alle beweegbare elementen (kleppen, enz.) krijgen één jaar garantie.

Wij bieden Hydraloop Care aan als optie om de garantie op alle componenten te verlengen tot 5 jaar of langer. Hydraloop Care-garantie kan worden uitgebreid tot 20 jaar. Wij bezorgen u op uw verzoek graag meer details.
Wat is de levensduur van een Hydraloop-unit?


De levensduur van een Hydraloop-unit bedraagt minstens 20 jaar.
Is de Hydraloop gecertificeerd?


Ja, de Hydraloop is gecertificeerd door NSF/ANSI volgens de NSF-350-norm, door PIA (Duitsland) en KIWA.
Hoe groot is de inhoud van de tank van de Hydraloop H300?


Elke Hydraloop-unit heeft twee tanks. De bovenste tank, waar het zuiveringsproces plaatsvindt, heeft een capaciteit van 180 liter. De bovenste tank, waar het zuiveringsproces plaatsvindt, heeft een capaciteit van 120 liter. De Hydraloop H300 kan 3 maal een capaciteit van 180 liter per dag behandelen tot een totaal van 540 liter.
Hoe groot is de inhoud van de tank van de Hydraloop H600?


Elke Hydraloop-unit heeft drie tanks. De bovenste twee tanks, waar het zuiveringsproces plaatsvindt, heeft een capaciteit van 360 liter. De bovenste tank, waarin het gedesinfecteerde water wordt opgeslagen, heeft een capaciteit van 240 liter. De Hydraloop H600 kan 3 maal een capaciteit van 360 liter per dag behandelen tot een totaal van 1080 liter.
Wat is het verschil tussen de H300, de H600 en de Hydraloop Cascade?


Kort gezegd: de H300 heeft de ideale zuiveringscapaciteit voor een gezin van 4 tot 5 personen (waar in Europa iemand gemiddeld 45 liter water gebruikt om te douchen).

De H600 heeft de ideale zuiveringscapaciteit voor kleinere ondernemingen en grotere gezinnen (en voor gezinnen in landen waar iemand gemiddeld 90 liter water gebruikt om te douchen).

De Cascade is schaalbaar en wordt 'op maat' gemaakt en kan dus projecten van eender welke omvang aan.

Zie voor meer details de Productinformatiebladen van de H300, H600 en de Cascade.
Welke extra's biedt Hydraloop aan?


- Optie voor het recyclen van wasmachinewater (recycling van 50% van het water)

- Een derde aansluiting voor tuinbesproeiing en/of het bijvullen van het zwembad
Wat zijn de afmetingen, het gewicht en het elektriciteitsverbruik?


Zie het Productinformatieblad van de H300, H600. Een cascade is een aaneenschakeling van meerdere Hydraloop-units.

Afmetingen van de H300: B 34 cm x D 80 cm x H 185 cm

Afmetingen van de H600: B 68 cm x D 80 cm x H 185 cm

Elektriciteit: + 175 KWh/jaar (H300), + 350 KWh/jaar (H600)
Waarom is de bovenste tank groter dan het onderste?


De bovenste tanks worden gebruikt voor de waterbehandeling.

De onderste tank bevat behandeld water.

 

FINANCIEEL

Hoeveel kost dit?


Zie onze prijslijsten in euro en is US-dollar.

De prijs voor de consument van een H300 start bij € 3.300 (USD 4.000).

De prijs voor de consument van een H600 start bij € 5.500 (USD 6.000).

Hydraloop Partners krijgen hun systemen tegen inkoopprijs / wederverkoopprijs.

Kosten excl. transport
Wat is het rendement (ROI)?


De ROI wordt bepaald door de lokale kostprijs van water, riolering en energie. In regio's waar water duur en schaars is ligt de ROI op 5 tot 6 jaar.
Wat zijn de USP's (Unique Selling Points)?


Unieke en geoctrooieerde, uiterst efficiënte waterzuiveringstechnologie

Zeer onderhoudsvriendelijk: geen filters, membranen of chemische producten

Strak design zoals een huishoudtoestel

Kleine voetafdruk van 0,27 m2

Internetverbinding met een gebruikersvriendelijke smartphone-app en mogelijkheid tot ondersteuning op afstand

Volautomatisch met ingebouwde veiligheidsmechanismes bij storingen

Het water voldoet aan de hoogste internationale normen zoals NSF-350
Wat is de kostprijs van de eigendom?


Het systeem is ontworpen voor een levensduur van meer dan 20 jaar, met een voorziene onderhoudscontrole om de twee jaar. U moet dus rekening houden met een kostprijs van USD 250 - 300 per jaar.

 

LEVERING

Is Hydraloopwater veilig?


Ja. Hydraloopwater is zuiver, helder en gedesinfecteerd Onze behandelingstechnologie is NSF-350-gecertificeerd en voldoet aan de strengste internationale normen. Hydraloopwater mag niet gebruikt worden als drinkwater, om mee te koen of voor uw persoonlijke hygiëne
Wat is grijswater?


Grijswater is licht is licht verontreinigd afvalwater van bad, douche, wasmachine, wasbakken en airconditioning. Daarin zijn niet het afvalwater uit de keuken of de toiletten (en bevat geen rioolwater of zwartwater). TOELICHTING: water uit wasbakken mag alleen worden gebruikt in cascade-opstellingen maar mag niet afkomstig zijn van de keuken.
Wat is Hydraloopwater?


Hydraloopwater is behandeld, herbruikbaar water Het is zuiver, helder, veilig en gedesinfecteerd, klaar voor hergebruik.
Waarvoor kan ik het behandelde grijswater van Hydraloop gebruiken?


Het slimme recyclingsysteem van Hydraloop behandelt grijswater tot een standaard die zo hoog is dat het veilig en geschikt is om toiletten door te spoelen, de tuin te besproeien, voor gebruik in de wasmachine en om het zwembad bij te vullen.
Is Hydraloopwater drinkbaar?


Het Hydraloopsysteem is niet bedoeld voor de productie van drinkbaar water
Hoe behandelt Hydraloop grijswater?


Hydraloop maakt gebruik van een unieke geoctrooieerde zuiverings- en desinfectietechnologie Gewone systemen gebruiken filters of membranen om het water te behandelen, met verstoppingen en een behoefte aan regelmatig onderhoud als gevolg. Deze geoctrooieerde technologie is het hart van de Hydraloop en verwijdert vuil, zeep en andere verontreinigingen uit water uit uw bad, douche en wasmachine, zonder gebruik te maken van filters of chemische producten. De Hydraloop is om de paar weken automatisch zelfreinigend zonder dat u moet ingrijpen. Mede hierdoor is de behoefte aan onderhoud beperkt.

Water uit de douche, het bad en de wasmachine wordt in de Hydraloop verzameld. Ons zuiveringssysteem combineert 5 technologieën om vuil, zeep en andere verontreinigingen uit water te verwijderen: bezinking, flotatie, Dissolved Air Flotation (DAF), schuimopdeling en een aërobe bioreactor. De 6de technologie, de laatste stap in de behandeling, is desinfectie met UV-licht.

De waterkwaliteit die Hydraloop biedt is gecertificeerd en het water is zuiver, helder en veilig en voldoet aan de strengste internationale normen.
Waarvoor kan ik Hydraloopwater gebruiken?


Hydraloopwater kan worden gebruikt voor het doorspoelen van het toilet, de wasmachine, de tuinbesproeiing en het bijvullen van het zwembad.
Kan ik Hydraloopwater gebruiken voor de douche, in het bad of in het bidet?


Nee, er bestaan normen die vastleggen waarvoor gerecycled water kan worden gebruikt. Deze normen kunnen per land verschillen. Meestal is het niet toelaten te douchen of een bad te nemen met gerecycled water (hoewel het veilig zou zijn).
Kan ik Hydraloopwater gebruiken in de keuken?


Nee, Hydraloopwater is geen drinkbaar water. Daarom mag u het niet gebruiken om voedsel of drankjes te bereiden, of om er de vaat meet te doen.
Kan ik Hydraloopwater gebruiken in mijn groentetuin?


Ja, u kunt Hydraloopwater gebruiken om gewassen te telen.
Kan Hydraloop drinkwaterkwaliteit leveren?


Nee, dat beschouwen we niet als onze kerntaak. Er bestaan ondernemingen die producten op de markt brengen die het water ook in drinkwater omzetten. Wij hebben ervoor gekozen dat niet te doen omdat u slechts een paar liter water drinkt.
Kan ik een Hydraloop combineren met een vetvanger of een vetafscheider om water uit de keuken te recyclen?


Nee, dat laten we niet toe. De Hydraloop is niet ontworpen of uitgerust om water uit de keuken te recyclen.

1. Water uit de keuken en de vaatwasser vormt maar een klein gedeelte, in vergelijking met het water uit de douche en het bad. Het water dat u spaart weegt niet op tegen de investering om een vetvanger of een vetafscheider te installeren.

2. Zelfs na door een vetvanger of vetafscheider te zijn gegaan, is keukenwater nog steeds te vuil voor waterbehandeling in een Hydraloop-systeem.
Kan ik een Hydraloop combineren met een regenwatertank?


Dat kunt u. Wij hebben klanten die deze combinatie gebruiken en hun leidingwaterverbruik verminderden van 150 liter naar 15 liter, per dag per persoon.

Er zij twee manieren om de Hydraloop aan te sluiten op regenwater:

1. Als een reservebron voor het Hydraloopsysteem (in de plaats van leidingwater)

2. Om overtollig gerecycled water over te zetten naar de regenwatertank
Kan ik regenwater opvangen en laten behandelen in de Hydraloop?


Nee, de grootte van de tank van elke Hydraloop-unit is ontworpen voor de dagelijkse toevoer van douchewater. Regenwater komt neer in grote volumes en de opslagcapaciteit van de Hydralooptanks is niet berekend op deze volumes.
Kan een Hydraloop een regenwatertank vervangen en er de afmetingen en de kostprijs van verminderen?


Wanneer u een Hydraloop installeert, zou u uw regenwatertank alleen kunnen gebruiken voor besproeiing, want u gebruikt gerecycled Hydraloopwater om het toilet door te spoelen en voor de wasmachine. Met de H300 kunt u bijvoorbeeld 75.000 liter water per jaar recyclen, met de H600 150.000 liter.

Wanneer u meer water recyclet dan u in huis gebruikt, kan de Hydraloop het overtollige water overpompen naar uw regenton. Zo kunt u Hydraloopwater gebruiken voor de besproeiing van de tuin en het gebruik van gerecycled water optimaliseren. U kunt ook regenwater blijven opvangen in een tank voor de besproeiing van de tuin.

Wij zijn van mening dat regenwater moet bijdragen tot de waterkringloop en niet in de riolering mag verdwijnen. Zowel binnen als buiten Hydraloopwater gebruiken en alleen buiten regenwater gebruiken is de duurzaamste manier om water te hergebruiken.
Kan de Hydraloop werken met water dit veel kalk bevat?


Ja. Indien uw leidingwater veel kalk bevat, adviseren wij u om uw Hydraloop om de zes maanden te ontkalken met 500 cl citroenzuur. De app zal u aangeven hoe u uw Hydraloop-unit kunt ontkalken.