We zijn gedreven bezig met de ontwikkeling van nieuwe ideeën en om die om te zetten in revolutionaire sleutelklare producten met baanbrekende technologieën. Ons onderzoek en ontwikkeling streven er voortdurend naar om meer oplossingen te creëren voor verschillende toepassingen in gedecentraliseerde waterrecycling. Wij creëren kwaliteitsproducten met hoge standaarden en zorgen ervoor dat deze producten volledig operationeel en veilig zijn. 

 

Hydraloop werd gecreëerd met zijn eigen unieke en gepatenteerde technologie voor waterbehandeling. Alle andere bestaande waterbehandelingssystemen maken gebruik van filters of membranen om water te behandelen. Deze raken verstopt en moeten regelmatig onderhouden en schoongemaakt worden. De Hydraloop technologie, die het hart van het systeem vormt, verwijdert vuil, zeep en andere vervuiling zonder gebruik te maken van een filter, membraan of chemicaliën. Het behandelingssysteem combineert 5 technologieën: sedimentatie, flotatie, opgeloste lucht flotatie (Dissolved Air Flotation), schuimfractionering en een aerobe bioreactor. De 6de technologie, die de laatste behandeling vormt, is desinfectie met behulp van uv-licht.  

 
How Hydraloop works

INNOVATIE

De Hydraloop beschikt over vele veiligheidscontroles van het systeem.Alle belangrijke componenten in het Hydraloop systeem worden 24 uur/dag gemonitord en als een component zich abnormaal gedraagt, zal de Hydraloop automatisch overschakelen naar back-up water (stadswater of regenwater) en een waarschuwingsboodschap verzenden naar u en uw installateur.

 

De Hydraloop waterbehandelingstechnologie wordt internationaal beschermd door patenten en patenten in aanvraag. Hydraloop is een geregistreerd handelsmerk.

 

GECERTIFICEERDE KWALITEIT

De kwaliteit van het ge-recyclede water van Hydraloop werd onafhankelijk getest en gecertificeerd door PIA in Aken, Duitsland. PIA is een internationaal geaccrediteerde en aangemelde testinstantie voor de certificering van producten voor de behandeling van afvalwater. 

 

KIWA, een topleider wereldwijd in Testen, Inspecteren en Certificeren (TIC), kende Hydraloop haar veiligheidscertificaat toe. 

 

Hydraloop heeft het Zwitserse kwaliteitslabel van ‘Efficient Solution’ verworven van de World Alliance for Efficient Solutions.

 

Hydraloop producten zijn producten waarvan de hoge kwaliteit gegarandeerd is, en worden geproduceerd door productiepartner Technologies Added, een ISO-gecertificeerde shared smart factory in Nederland. 

SiF_LABEL_LOGO_MEMBERS_FEBRUARY_2019_RVB
PIA Certificaat logo.jpg
KIWA LOGO.jpeg

Klik op de logo’s om de certificaten te bekijken

LOODGIETERSWERK VOORBEREIDEN

Er zijn twee opties voor het installeren van de wateraansluitingen van de Hydraloop

Bijkomende technische tekeningen zijn beschikbaar op aanvraag

Hydraloop producten zijn stijlvol, dus je hoeft de Hydraloop unit niet te verbergen. De installatie in huis of in een gebouw is even eenvoudig als de installatie van ander witgoed. Een Hydraloop unit neemt slechts een vloeroppervlak van 0,28m² in beslag. 

 

Bij nieuwbouwprojecten en als onderdeel van een renovatie, is het eenvoudig het leidingen netwerk voor te bereiden voor een Hydraloop systeem. Het is ook goed mogelijk om een Hydraloop product te installeren in bestaande woningen of gebouwen; hoe gemakkelijk dat gaat is afhankelijk van de specifieke situatie. 

 

Hydraloop Home

Selecteer hieronder uw situatie, om te zien hoe u het leidingen netwerk moet voorbereiden: 

Hydraloop Cascade

Met een Hydraloop Cascade kan de benodigde capaciteit eenvoudig worden geconfigureerd door het aantal Hydraloop-units die met elkaar zijn verbonden tot één Hydraloop Cascade-recycle-installatie. Wij bieden oplossingen op maat voor uw project, met een maximale recyclingcapaciteit voor water van zo’n 6000 liter/dag.  

 

Stuur ons een tekening van uw project en we kunnen u een voorstel doen met de eenvoudigste oplossing voor het voorbereidende leidingen netwerk. 

 
 

installatie

De plaatsing en ingebruikname van de Hydraloop unit is vergelijkbaar met het aansluiten van een wasmachine. Als de Hydraloop unit geïnstalleerd is en de water-, afvalwater- en internetverbindingen aangesloten zijn, wordt de unit ingeschakeld en getest. De centrale Hydraloop server doet een snelle controle om de werking en internetverbindingen van de Hydraloop unit te controleren. Als het loodgieterswerk klaar is zoals aangegeven door Hydraloop, dan zal het proces voor de plaatsing en ingebruikname in totaal zo’n 1,5 uur duren.

ONDERHOUD

De Hydraloop is zeer onderhoudsarm. De unit is zelfreinigend en hoeft niet regelmatig schoongemaakt of onderhouden te worden. De werking van elke Hydraloop unit wordt 24 uur/dag online gemonitord en alle componenten worden intern gecheckt. In het onwaarschijnlijke geval dat een component faalt, zal de Hydraloop zich onmiddellijk aanpassen aan de situatie. Als de UV-desinfectielamp bijvoorbeeld niet werkt, dan zal de unit automatisch overschakelen naar de back-up waterfaciliteit (leidingwater of regenwater) en zal er geen gerecycleerd water meer aangeboden worden. De app zal u informeren als het systeem overschakelt op back-up water. Ook uw Hydraloop installateur zal via e-mail gewaarschuwd worden en hij kan de UV-lamp vervangen, wat ongeveer 1 uur in beslag zal nemen. De verwachte levensduur van de UV-lamp is 4 jaar en we raden aan om de betaalbare UV-lamp om de 3 jaar te vervangen. We raden ook aan om eenmaal per jaar een algemeen, preventief onderhoud uit te laten voeren. 

 
 
covid 19 UPDATE.png

Hydraloop is member van:

Hydraloop Systems B.V.

Wetsusgebouw, WaterCampus

Oostergoweg 9, 8911 MA Leeuwarden, Holland

+31 (0)88 100 3500

USA: Global Water Center, 247 W.

Freshwater Way,  Suite 210

Milwaukee, WI 53202

 

 +1 414 89 500 21

© 2021 by Hydraloop. Proudly created by Freelance Solutions

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • Facebook Social Icon